JGL dobitnik nagrade Top Workplace za jednog od najboljih poslodavca

Tvrtka Luppa (dio Degordian grupe) dodijelila je nagrade Top Workplace najboljim poslodavcima u 2022. godini – a jedan od dobitnika je i JGL!

Nagrada Top Workplace se dodjeljuje s ciljem isticanja onih poslodavaca koji su uspjeli postaviti najviše standarde u zadovoljstvu svojih zaposlenika na radnom mjestu i ostvarili nadprosječne rezultate. Procjena najboljih radi se na sljedeći način: rezultati upitnika istraživanja klime i zadovoljstva zaposlenika svake tvrtke uspoređuju se s rezultatima ostalih tvrtki koje provode isto istraživanje – a nagradu osvajaju samo one kompanije čiji su rezultati barem 20 posto bolji od rezultata usporedne analize.

„Ovo priznanje je za nas jedno veliko pozitivno novo iskustvo. U zadnjih 13 godina od kad u našoj kompaniji mjerimo klimu, zadovoljstvo i angažiranost sami smo si bili najveći kritičar i jedini kriterij usporedbe i vrednovanja, ovisno o godinama i kako je naš interni puls govorio. Sada smo dobili sasvim novu perspektivu, a to je da se možemo usporediti s ostalim kompanijama“, povodom dodjele priznanja izjavila je Lorena Dika, direktorica Korporativnog HR-a u JGL-u, te dodala: „Ponosni smo te osjećamo obavezu da i narednih godina zadržimo poziciju u ovom krugu top poslodavaca i top radnih okruženja - jer u suštini svake poslovne priče jesu i uvijek će biti ljudi. Koliko smo kao kolektiv jaki, uigrani i zadovoljni, tolika je i naša stvarna sposobnost da održivo rastemo kao kompanija, ali se i kao pojedinac realiziramo“.

Pri ocjenjivanju najboljih poslodavaca evaluirala su se tri kriterija: eNPS, odnosno Employee Net Promoter Score, angažiranost i ukupna ocjena 12 dimenzija zadovoljstva: komunikacija, work-life balance, leadership, suradnja, učenje i razvoj, organizacija rada, angažiranost, lojalnost, inovacija i upravljanje promjenama, radni uvjeti, vizija i svrha te autonomija. Osim JGL-a nagradu Top Workplace za 2022. godinu osvojile su još i tvrtke Rimac, ASEE, Telegram, Index.hr, Factory X, Max&Moris, Enna, INsig2, HSM Informatika te Degordian.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.