JGL dobitnik nagrade za najbolje izvješće o održivom razvoju

Tvrtka JGL osvojila je Green Frog Award 2016. (GNF), nagradu za najbolje godišnje izvješće o održivom razvoju, koju drugu godinu zaredom organizira Deloitte Hrvatska.

Nagrada se odnosi na izvještavanje o 2015. poslovnoj godini JGL-a u kojemu su uključeni financijski, društveni i okolišni aspekti poslovanja s detaljnim opisom aktivnosti u segmentu održivog razvoja. Izvještajna 2015. za JGL je osobito značajna i zbog realizacije prve, najznačajnije faze najveće investicije u povijesti, izgradnje proizvodno-razvojno-skladišnog kompleksa Pharma Valley.

"Tvrtka JGL u svoje poslovanje kontinuirano ugrađuje postulate društvene odgovornosti te nastoji biti primjer i doprinositi usklađivanju vlastitog dugoročnog razvoja s razvojem okruženja. Investiranje u tehnologiju i okoliš bio je sastavni dio izgradnje našeg najnovijeg proizvodnog kompleksa JGL Pharma Valley. Odabir naprednih tehnoloških i ekoloških rješenja, kao i dostizanje maksimalne uštede energije u budućem korištenju, naš je pristup na kojem temeljimo budućnost.", kazala je Dea Demić, Voditeljica korporativnih komunikacija JGL-a po preuzimanju nagrade.

Natječaju je ove godine pristupilo osam poduzeća, a bio je otvoren od početka srpnja do sredine rujna 2016., nakon čega je stručni žiri pristupio ocjenjivanju. Nagrada Green Frog prvi je put dodijeljena u Mađarskoj 2000., a od tada se širi na druge zemlje srednje Europe, Balkanskog poluotoka i Baltika. Od 2015. dodjeljuje se i na regionalnoj razini, a nominirane mogu biti velike tvrtke, holding-društva, društva kapitala, mali i srednji poduzetnici, zaklade i sveučilišta. Deloitte Hrvatska projektu Green Frog Award pridružio se prošle godine.

Ovim priznanjem JGL-ovi napori u pogledu izvještavanja o održivosti prema smjernicama G4 GRI-ja prepoznati su kod šireg kruga dionika, a priznanje predstavlja izvanrednu priliku da se održiva praksa tvrtke predstavi izvan nacionalnih okvira, na regionalnom natjecanju koje je u tijeku.

Osiguravanje održivog rasta već je niz godina sastavni dio poslovanja tvrtki koje su globalno orijentirane, a ako je ono tijesno povezano sa strategijom - dugoročno vodi poslovnoj uspješnosti i poboljšanju financijskog položaja tvrtke.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.