JGL dobitnik Zlatnog ključa u kategoriji najinovativnijeg izvoznika

U zagrebačkom hotelu Westin, 4. srpnja 2022. godine održana je 17. konvencija hrvatskih izvoznika na temu Izvozne izvrsnosti, na kojoj je najboljim izvoznicima za 2021. godinu dodijeljena prestižna nagrada Zlatni ključ. U društvu dobitnika se i ove godine našao JGL, pobijedivši u kategoriji najinovativnijeg izvoznika.

„Ponosni smo što su iznova prepoznati naši iskoraci u poticanju i stvaranju inovativnosti, a kojima je cilj stalno unapređenje kvalitete naših proizvoda, te povećavanje zadovoljstva naših kupaca i pacijenata na trenutno 60 tržišta svijeta. Smatramo to priznanjem kolega iz Hrvatskih izvoznika za sav trud koji JGL ulaže povećavanjem izvoza, kao i stalnim otvaranjem novih kanala prodaje i novih tržišta. Ova nas nagrada posebno veseli zato što dolazi u vrlo neizvjesnim vremenima za poslovanje te nam daje poticaj da i dalje ustrajemo te se nastavimo brzo prilagođavati novonastalim okolnostima. Također, priznanje je zasluga JGL tima koji ulaže ogroman trud kako bi ostali dosljedni odvažnoj viziji kreiranja bolje, bogatije i pouzdanije budućnosti, te nastavili hrabro ulagati u inovacije što je poslovni imperativ i integralni dio strategije kompanije“, naglasio je Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a nakon dodjele nagrada.

Grupa JGL je 2021. godinu završila s ukupnim prihodima u visini od 1,1 milijarde kuna te ostvarila dobit prije oporezivanja veću od 100 milijuna kuna. Gotovo 85 posto prihoda iz core business-a ostvareno je izvan Hrvatske.

„Čestitam svim dobitnicima i nominiranima koji pružaju neizmjeran doprinos, ne samo razvoju domaće industrije, nego i čitavom nacionalnom gospodarstvu, etablirajući se kao najuspješniji izvoznici“, zaključio je Vučić.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.