JGL Grupa u 2020. godinu ušla s više od tisuću zaposlenika

S više od tisuću razloga za veselje ušli smo u 2020. godinu – JGL Grupa, koju uz zaposlenike koji rade u core, farmaceutskom biznisu čine i kolege iz Pabla i Adrialaba, novu je poslovnu godinu dočekala s ukupno više od tisuću zaposlenih!

Točnije, s 1.002 zaposlena na 31. prosinca 2019. postigli smo rast zaposlenosti od 4 % u odnosu na isti datum godinu ranije, što u usporedbi s periodom 2017./2018. (blagi rast od 0,5%) upućuje da se trend ubrzanja poslovnih rezultata prenosi i u rast novih radnih mjesta.

Suprotno od stanja u našoj kompaniji, na tržištu rada u Hrvatskoj tijekom 2019. poslovne godine primjetan je trend stagnacije i usporavanja novozapošljavanja, što je, sukladno analizama, posljedica usporavanja europskog gospodarskog rasta.

"Imamo vrlo pozitivan trend na tržištu rada, a rast u broju zaposlenih vode naša ključna tržišta - Hrvatska i Rusija. Ako nastavimo s aktualnim trendom rasta prihoda na našim tržištima, ta će brojka potrebnih nam ljudi i dalje rasti. U ovom razdoblju stvaramo strateške preduvjete za zapošljavanja koja planiramo u drugoj polovici godine, apsolutno svjesni svih izazova koje sa sobom nosi pronalazak, ali i zadržavanje adekvatnog stručnog kadra", riječi su Mislava Vučića, glavnog izvršnog direktora JGL-a koji naglašava kako će upravo 2020. godina u JGL-u biti godina intenzivnijeg ulaganja u postojeće zaposlenike jer je to jedan od ključnih načina za ostvarenje zacrtanih poslovnih ciljeva, odnosno povećavanja konkurentnosti i osiguravanja dugoročnog razvoja kompanije u svijetu.

 

 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.