JGL izvezao Aqua Maris u Tajland, Vijetnam, Singapur i Maleziju

JGL je na tržišta Tajlanda, Vijetnama, Singapura i Malezije tijekom rujna i listopada izvezao prve količine proizvoda iz linije Aqua Maris - AM Classic 30 ml, AM Strong 30 ml i AM Baby 50 ml.

Rezultat je to suradnje s tvrtkom Favorex, podružnicom renomirane švicarske kompanije DKSH, koja je na tržištima regije ASEAN prisutna već preko 150 godina. S obzirom na to da regija ASEAN ima veliki potencijal rasta, početak prodajnih aktivnosti na ovom području značajan je iskorak JGL-a u globalizaciji poslovanja.

Osim tržišta na koja je roba izvezena, zanimljivo je dodati kako je suradnja s Favorexom proteklog mjeseca proširena i na tržište Filipina.

Ovaj izvoz prati i jedna logistička posebnost - JGL je s Lukom Rijeka organizirao slanje robe posebnim tzv. reefer kontejnerima duljine čak 40 stopa u kojima je roba osigurana posebnim zračnim jastucima, što je velika novost i inovacija u svijetu logistike.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.