JGL među liderima u zaštiti okoliša

JGL je ovih dana ponovno dobio HEP-ov certfikat ZelEn, koji potvrđuje da se od 2013. godine, otkad kompanija koristi ZelEn, puno pažnje posvećuje obnovljivim izvorima energije i zaštiti okoliša. Kupnjom proizvoda ZelEn, odnosno električne energije iz obnovljivih izvora, JGL nastavlja sa stalnim ulaganjem u ekološke standarde i očuvanje okoliša. 

Osim spomenute energije iz obnovljivih izvora, u JGL-u se neprestano poboljšavaju i unapređuju radni i ekološki uvjeti, iznova se ulaže u najnovije tehnologije i kapacitete, sve s ciljem smanjenja utjecaja na okoliš i podizanja svijesti i u tvrtki i u zajednici.

Već pri samoj gradnji kompleksa JGL Pharma Valley – sjedišta tvrtke – pažljivo su se birala napredna tehnološka i ekološka rješenja kojima se stalno povećava ušteda energije i smanjuje utjecaj na okoliš. U kompaniji se uvode i najmodernije norme za upravljanje sustavom energije, a JGL je sudjelovao i u EU projektu provedbe mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u svojim proizvodnim pogonima. Zahvaljujući svakodnevnoj brizi za svaku aktivnost koja ima utjecaj na okoliš, neprestano raste godišnja ušteda u energiji, a za takvu uštedu JGL je izgradio i fotonaponsku elektranu za vlastitu potrošnju na krovu jednog od objekata. 

Osim toga, stalno se smanjuje emisija CO2, čiste se otpadne vode, instaliran je solarni sustav za dogrijavanje tople sanitarne vode... Sa svim poduzetim mjerama i planiranim aktivnostima, JGL nastoji biti liderom u društveno odgovornom poslovanju i svojim primjerom pokazati kako biti odgovoran prema zajednici u kojoj se posluje. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.