JGL među prvima ISO 22000:2005

JGL-u je, kao jednoj od prvih farmaceutskih tvrtki u Europi, 12. lipnja 2007. dodijeljen certifikat ISO 22000:2005 koji se se odnosi na sustav upravljanja sigurnosti dijetetskih proizvoda. ISO 22000:2005 integrira sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2000, te zahtjeve HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) sustava upravljanja opasnostima vezanim za kvalitetu i sigurnost proizvoda (Food Safety Management System).

Na aktivnostima integracije postojećeg sustava upravljanja kvalitetom sa zahtjevima standarda ISO 22000:2005 radio je multidisciplinarni tim stručnjaka JGL, a više od polovice svih zaposlenika prošlo je različite edukacije vezane za sustav upravljanja prema ISO 22000:2005, HACCP, upravljanje rizicima i sl. Certifikaciju sustava provela je certifikacijska kuća Bureau Veritas Certification.

Implementacija elemenata sustava upravljanja prema zahtjevima ISO 22000:2005 osigurava da su svi dijetetski proizvodi razvijeni, proizvedeni i ispitani u skladu s definiranim zahtjevima, rezultat čega su proizvodi visoke i stalne kvalitete koji su sigurni za primjenu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.