JGL na listi najpoželjnijih poslodavaca

Prema istraživanju portala MojPosao, tvrtka JGL još se jednu godinu zaredom našla na listi najpoželjnijeg poslodavca. U osmom istraživanju o poslodavcima prvog izbora sudjelovalo je više od 1 000 ispitanika, a zanimljivo je dodati kako, unatoč uvriježenom mišljenju, visina plaće nije presudan čimbenik privlačnosti nekog poslodavca. Za najviše ispitanika, njih 34 posto, sigurnost radnog mjesta glavni je kriterij u odabiru poslodavca prvog izbora.

Presudni razlozi atraktivnosti poslodavaca prvog izbora su sigurnost radnog mjesta i vodstvo u sektoru, koji su najvažniji za 44 posto odgovora ispitanika. Sigurnost radnog mjesta ove se godine, očito zbog krize, probila na prvo mjesto, za razliku od prošle kada je bila na trećem mjestu, iza vodstva u sektoru i prilike za napretkom u struci. Na trećem su mjestu ove godine socijalna odgovornost poslodavca, s 42 posto, te harmonični odnosi na radnom mjestu, s 41 posto odgovora ispitanika.

Više o istraživanju možete pročitati na www.moj-posao.net

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.