JGL na najvećem svjetskom farmaceutskom sajmu

Već tradicionalno, i ove je godine JGL bio prisutan na najvećem specijaliziranom sajmu za farmaceutsku industriju koji se od 9. do 11. listopada 2018. održavao u Madridu.

U svom najnovijem izdanju CPhI Worldwide okupio je više od 45.000 posjetitelja iz više od 150 zemalja svijeta. S obzirom da sajam u prezentacijskom smislu nudi raznovrsne teme i sudionike – od razvojnih kompanija, ugovornih proizvođača gotovih proizvoda, proizvođača API-ja do multinacionalnih, lokalnih i regionalnih tvrtki – i ovoga je puta susret vodećih svjetskih aktera farma industrije pružio velike potencijale za nove poslovne prilike.

Uz glavnog izvršnog direktora Mislava Vučića, na CPhI-ju je i ove godine sudjelovao multidisciplinarni JGL tim predstavnika iz odjela Globalnog upravljanja razvojem poslovanja, Istraživanja i razvoja, Podrške lancu opskrbe i Globalnog upravljanja proizvodima.

Uz brojne seminare, konferencije i radionice koje se održavaju u svrhu unapređenja procesa rada u industriji i ujedinjavaju više od 100.000 farmaceutskih stručnjaka, CPhI je iznova potvrdio kako pruža jedinstvenu priliku za jačanje postojećih kontakata, upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, te je izvrsno mjesto za prepoznavanje novih poslovnih mogućnosti i širenje poslovanja na globalnom tržištu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.