JGL na Pharma Akademiji

Pharma Akademija, projekt sustavnog educiranja i informiranja magistara farmacije o suvremenim trendovima i novostima iz područja farmacije, i ove je godine okupio veliki broj zainteresiranih sudionika, njih 1.057 u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Događaj je ljekarnicima ponudio zanimljive teme poput "Trendova u samoliječenju u Hrvatskoj", "Važnosti probiotika u očuvanju intimnog zdravlja žene", "Neinfektivnog konjunktivitisa" te općenito važnosti savjetodavne i edukacijske uloge ljekarnika u liječenju bolesti pacijenata.

Tvrtka JGL podržala je stručni skup te se predstavila brendom Vizol S u sklopu tema iz područja oftalmologije. Umjetne suze Vizol S smanjuju simptome suhoće i iritacije oka, ne sadrže konzervanse, a sigurne su za primjenu do šest mjeseci nakon otvaranja. Pritom jedinstvene kapi za oči s ektoinom, Vizol S Allergy, ublažavaju i sprečavaju simptome alergijskog konjunktivitisa - svrbež, crvenilo i prekomjerno suzenje. Sve kapi za oči Vizol S pogodne su i za djecu. S obzirom na to da su umjetne suze prvi korak u liječenju suhog oka i alergijskog konjunktivitisa, uloga ljekarnika u preporuci je od iznimne važnosti.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.