JGL na svjetskom sajmu farmaceutske industrije

Petnaestogodišnja tradicija sudjelovanja i predstavljanja portfelja JGL-a na najvećem svjetskom sajmu farmaceutske industrije, globalno poznatom CPHI-ju, nastavljena je i ove godine.

Događaj koji na jednom mjestu pruža cjelokupni uvid u aktualnosti i trendove industrije te pruža mogućnost uspostavljanja direktnih kontakata s poslovnim partnerima svih vrsta, ove je godine okupio čak 42.000 sudionika iz više od 150 zemalja svijeta. Održao se u Frankfurtu od 24. do 26. listopada.

Tim JGL-a činili su predstavnici Istraživanja i razvoja, Globalnog upravljanja proizvodima, Globalnog razvoja poslovanja i Lanca podrške. S obzirom na to da sajam u prezentacijskom smislu pokriva različite sudionike – od razvojnih kompanija, ugovornih proizvođača gotovih proizvoda, proizvođača API-ja do multinacionalnih, lokalnih i regionalnih kompanija – i ovoga je puta ponudio velike potencijale za nove poslovne prilike.

Tim JGL-a uobičajeno je na sajam stigao dobro pripremljen te ciljano i fokusirano održao sastanke s brojnim postojećim, ali i potencijalnima partnerima. S obzirom na naša prethodna vrlo pozitivna iskustva sudjelovanja na CPHI-ju, vjerujemo da će i novo izdanje označiti početak novih poslovnih prilika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.