JGL najbolji izvoznik u Rusiju u 2010. godini

JGL-u pripalo je hvalevrijedno priznanje za najboljeg izvoznika u Rusiju u 2010. godini. Odluku o nominiranim društvima, prema kategorijama određenim sukladno usvojenom Pravilniku za dodjelu nagrada, donijelo je stručno povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Udruge hrvatskih izvoznika, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske udruge poslodavaca, FINA-e Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva vanjskih poslova, DZS-a, Carinske uprave, BICRO-a i HTV-a na sjednici održanoj 11. svibnja 2011. godine.

JGL je bio nominiran u dvije kategorije - za najboljeg izvoznika u 2010., te za najboljeg izvoznika u Rusiju u 2010., za što je i nagrađen.

Nagrade su dodijeljene u Zagrebu, u hotelu Westin, na svečanosti koja je bila upriličena u sklopu programa 6. Konvencije hrvatskih izvoznika pod nazivom "Naš izlaz iz krize", organizirane pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske. Gošća svečanosti bila je Jadranka Kosor, Predsjednica Vlade Republike Hrvatske, a "Zlatni ključ" je u ime JGL-a preuzeo Jasmin Huljaj, Izvršni direktor operativnih poslova.

Podsjetimo i da je JGL "Zlatnim ključem" već bio nagrađen i to 2009. godine za najboljeg izvoznika u Rusku Federaciju.

"Zlatni ključ je u ime JGL-a preuzeo Jasmin Huljaj, Izvršni direktor operativnih poslova

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.