JGL najinovativniji izvoznik u 2017. godini

Hrvatski izvoznici dodijelili su JGL-u nagradu "Zlatni ključ" u kategoriji "Najinovativniji izvoznik u 2017. godini".

Riječ je o godišnjoj dodjeli nagrada najboljim izvoznicima koje dodjeljuje udruga Hrvatski izvoznici na temelju odluke stručnog povjerenstva u sastavu predstavnika Hrvatskih izvoznika, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske udruge poslodavaca, FINA-e, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Državnog zavoda za statistiku, Carinske uprave, HAMAG-BICRO-a, Hrvatske radiotelevizije i CRANE-a.

"Globalno farmaceutsko tržište od JGL-a zahtijeva kontinuiranu agilnost u prepoznavanju novih trendova, razumijevanje široke internacionalne slike koja traži dugoročno planiranje i prilagodbu posebnostima potrošača u pojedinim zemljama i regijama" izjavio je Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a i dodao: "Naš suvremeni pogon JGL Pharma Valley omogućuje nam razvoj inovacija u portfelju, prije svega u područjima zaštite oka i nosa, što prepoznaju potrošači od Rijeke do Manile".

Hrvatski izvoznici, na čelu s predsjednikom udruge Darinkom Bagom, ponovno su nagradili na izvozu temeljen poslovni model JGL-a koji uključuje inovativan pristup razvoja i proizvodnje, kao i lansiranja proizvoda na stranim tržištima, od ruskog, na kojemu JGL već godinama ostvaruje glavninu svoje prodaje, do ostalih tržišta u Europi, na Bliskom istoku, Africi, kao i regiji ASEAN.

Grupa JGL posluje direktno na devet tržišta u jugoistočnoj Europi i CIS-u, a posredstvom B2B partnera kroz modele out licenciranja i ugovorne proizvodnje na još 46 tržišta. Danas portfelj tvrtke čini 160 brendova, 460 proizvoda, 1.360 varijacija i 6.000 artikala, a isti je prilagođen specifičnostima pojedinog tržišta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.