JGL nastavlja nagrađivati zaposlenike

JGL će ovu godinu, unatoč pandemiji koronavirusa, upisati kao još jednu uspješnu godinu. Usprkos suočavanju s krizom, velikim padom tečaja rublje i padom kupovne moći stanovništva, kompanija završava ovu izazovnu godinu nizom dobrih vijesti. Nakon već isplaćene nagrade od 1.000 kuna za poslovni uspjeh tijekom krize u svibnju, kao zahvalu za izniman napor, trud i rezultate svim zaposlenicima ovih dana isplaćuje se i dodatna jednokratna nagrada od 3.000 kuna, čime ukupni iznos primanja, povrh redovne plaće, u JGL-u iznosi preko 12.000 kuna na godišnjoj razini. Tvrtka je uspjela osigurati i investiciju od 373 milijuna kuna za novo razdoblje poslovanja, kao i zaposliti čak 85 novih zaposlenika na razini JGL Grupe, većinu njih  upravo u Hrvatskoj. 

"Jako sam ponosan na rezultat koji smo u ovim, za sve nas izazovnim vremenima postigli zahvaljujući kvalitetnoj strategiji, operativnoj fleksibilnosti, ali prije svega ogromnom entuzijazmu i predanosti naših zaposlenika, kako u Hrvatskoj tako i na svim našim tržištima. Drago mi je i što je Upravni odbor kompanije to prepoznao i što ćemo i ove godine sve zaposlenike nagraditi za ostvarene rezultate", ističe Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a. Dodaje da je zadržavanje stabilnosti sustava omogućilo pokazivanje solidarnosti tijekom cijele godine, ne samo prema lokalnoj, već i prema široj društvenoj zajednici.

U JGL-u se u 2021. nastavlja s realizacijom strateških projekata, ulaganjem u brendove, tržišta i tehnologiju. Tako je nedavno potpisan ugovor s HBOR-om za projekt Integra 2020, vrijedan 373 milijuna kuna. Njime će se omogućiti nov i velik iskorak kompanije na međunarodnom tržištu. Integra 2020 podrazumijeva ulaganje u sterilnu farmaceutsku proizvodnju, istraživanje i razvoj, novi pilot pogon i robotizirani logističko-distribucijski centar. Projektom se predviđa rast kapaciteta sterilne proizvodnje za 60 posto, kao i integracija procesa istraživanja i kvalitete na jednoj lokaciji u Rijeci. 

"Veseli nas što smo na promjene izazvane pandemijom reagirali brzo, pokazujući visoku razinu prilagodljivosti i fleksibilnosti. Širenje COVID-19 bolesti zahtijevalo je proaktivan kratkoročni pogled na poslovanje i sposobnost brzih reakcija. Kriza će zasigurno ostaviti dubok trag na gospodarstvo, ali nam je iznova pokazala značaj jake industrije temeljene na visoko sofisticiranim tehnologijama. Upravo zato projekt Integra 2020 smatramo kapitalnim projektom koji će nas još jače pozicionirati na globalnim farmaceutskim kartama i omogućiti nam da proizvedemo dodatnih 41 milijun komada sterilnih sprejeva, kapi i BoV oblika namijenjenih prvenstveno izvozu. Zahvaljujući ovoj investiciji, značajno podižemo razvojno-tehnološku kompetentnost tvrtke i njenu globalnu konkurentnost", tumači Vučić.  

Integra 2020 predstavlja i značajno ulaganje u razvoj hrvatske hi-tech industrije i modernih, digitalnih tehnologija u farmaceutskoj industriji, čime se podižu i hrvatski i europski farmaceutski standardi. Taj projekt će omogućiti JGL-u i daljnji transfer sterilne proizvodnje oftalmika svog strateškog partnera iz Poljske u Hrvatsku, a proizvedene lijekove će dalje izvoziti u Poljsku i ostala tržišta. Tako dodatno jača i izvozni kapacitet JGL-a, ali i hrvatske farmaceutske industrije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.