JGL-ov lijek predstavljen kroz virtualnu stvarnost

Na kongresu Koordinacije hrvatske obiteljske medicine (KoHOM) JGL-ov tim predstavio je novi antibiotik na neobičan, inovativan i moderan način.

Naime, u dijelu korporativnog izložbenog prostora proizvod kojim se liječe bakterijske infekcije premijerno je prezentiran kroz aplikaciju virtualne stvarnosti. Ovaj, na našim prostorima relativno novi oblik komunikacije, uporabom računalnog modeliranja i simulacije omogućava korisniku da stupi u interakciju s umjetnom 3D okolinom.

U sklopu virtualnog putovanja u ostakljenoj kapsuli od bubrega kroz mokraćovod do mokraćnog mjehura pojavljuju se 3D modeli antibiotika i bakterija koje korisnik može uhvatiti. Nakon što se bakterija nacilja i ulovi, u kapsuli se prikazuje naziv bakterije, njezini osnovni podaci i 3D model. Aplikacija završava osnovnim informacijama o JGL-ovom lijeku.

Promocija je privukla veliki broj znatiželjnika koji su se okušali u prolasku kroz virtualnu stvarnost i pohvalili inovativno korištenje nove tehnologiju za edukaciju.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.