JGL-ov logo krasi Optimiste

Sredinom svibnja počela hvalevrijedna suradnja JGL-a i jedriličarskog kluba "3. maj". Od ideje do realizacije put je bio kratak a obzirom da su vrijednosti koje propagira klub, kao i opća povezanost s morem, uvelike povezane s vrijednostima tvrtke.

Posljednji vikend svibnja je tako bio u znaku "Otvorenog prvenstva PGŽ-a - Sveti Vid", dvodnevne regate za Optimiste i Lasere 4.7 koja je, kao i svake godine dosad, polučila uspjeh kako u natjecateljskom, tako i u organizacijskom, te zabavnom smislu.

Bijele ljepotice po prvi su puta bile ukrašene JGL-ovim novim vizualom.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.