JGL-ov tim na najvećem sajmu farmaceutske industrije

JGL-ov tim i ove je godine nastavio tradiciju sudjelovanja i predstavljanja portfelja, kao i B2B poslovnih mogućnosti, na najvećem svjetskom sajmu farmaceutske industrije – globalno poznatom CPhI-ju. 

Predstavnici Istraživanja i razvoja, Globalnog upravljanja proizvodima, Globalnog razvoja poslovanja i Lanca podrške u Frankfurtu su od 5. do 7. studenoga održali brojne sastanke s postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima. 

S obzirom na to da događaj na jednom mjestu pruža cjelokupni uvid u aktualnosti i trendove industrije, prisustvovanje CPhI-ju jedinstvena je prilika za stjecanje uvida u novitete više od 2.500 različitih izlagača – od razvojnih kompanija, ugovornih proizvođača gotovih proizvoda, proizvođača API-ja do multinacionalnih, lokalnih i regionalnih kompanija. 

Uz to, najveće svjetsko farmaceutsko okupljanje na koje je ove godine stiglo više od 45.000 ljudi iz 165 zemalja svijeta, sjajna je prilika za jačanje kontakata, upoznavanje s partnerima, dobavljačima i kupcima te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.