JGL-ov tim uspješan u natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva

Šesteročlani JGL-ov tim branio je boje JGL-a na 12. natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva – Case Study Competition (CSC), u organizaciji IEDC Alumni kluba Hrvatska Poslovne škole Bled. CSC je simulacija vježbe End of Module Exercise na MBA studiju IEDC – Poslovne škole Bled. Od 2012. ovo je natjecanje regionalnog karaktera, čime svaka od šest uključenih država ima svog predstavnika na finalnom međunarodnom natjecanju.

Svake godine sudjeluju vodeće tvrtke iz Hrvatske, a JGL-u je ovo bilo četvrto uključivanje. Glavni je cilj sudionicima stvoriti uvjete slične onima koji imitiraju dnevnu stvarnost vrhunskih menadžera koji donose kompleksne odluke u ništa manje kompleksnim uvjetima.

"Bilo je ovo vrlo stimulativno i intenzivno iskustvo. Nakon što su se dojmovi slegli, svi smo jako zadovoljni, kako radom tako i ishodom. Iako nismo pobijedili, smatramo da je naš prijedlog rješenja bio inovativan, konzistentan i temeljit. Izradili smo dobar poslovni plan, ispunili tražene kriterije i kvalitetno obranili svoju tezu. Naravno da postoje i detalji za koje smo kasnije uvidjeli da smo mogli bolje odraditi, ali opći je dojam iznimno dobar", kazala je Iva Lovrinov Bernobić u ime cijelog JGL CSC 2019 tima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.