JGL-ova proizvodnja na mreži svih mreža

Jačanje prisutnosti JGL-a na internetu u segmentu B2B poslovanja, uz predstavljanje širokih mogućnosti suradnje u području ugovorne proizvodnje potencijalnim poslovnim partnerima, bio je cilj izrade nove i specijalizirane korporativne web-stranice koja je od proteklog mjeseca dostupna na adresi www.jglproduction.com.

Osim sadržajnog, tekstualnog i grafičkog uvida u mnogobrojne usluge koje nudimo u fleksibilnoj i modernoj proizvodnji specifičnih farmaceutskih oblika kroz prikaz kapaciteta, certificiranu tehnologiju, najsuvremenije tehnike i metode sustava kvalitete, napredne I&R procese, kao i kompletnu podršku u svakom zahtjevu kupca, nova JGL-ova web stranica nudi i zanimljive videoprikaze triju ključnih i strateških tehnologija u sterilnim farmaceutskim oblicima - kapima, sprejevima te novim aerosolima.

S obzirom na to da se zahtjevi kupaca prilično razlikuju ovisno o proizvodu i zemlji registracije proizvoda, na novoj platformi jasno komuniciramo kako višegodišnje internacionalno iskustvo JGL-a apsolutno doprinosi pronalasku svakog rješenja i zadovoljavanju pojedinačnih zahtjeva, a sve s ciljem izgradnje dugoročnog partnerstva.

Nova JGL-ova stranica rađena je prema najnovijim tehničkim standardima, a optimizirani SEO na kojem se konstantno radi i koji se neprestano nadograđuje omogućuje dobre rezultate na web-pretraživačima. Sadržaj web-stranice u potpunosti je na engleskom jeziku, a osim video prikaza, tekst usklađeno prate i pripadajuće fotografije.

Jednostavan i moderan dizajn usklađen je s korporativnom internetskom "maticom" www.jgl.hr i prati najmodernije trendove današnjeg web-dizajna. Kako sve skupa izgleda najbolje je pogledati na www.jglproduction.com.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.