JGL-ovci sudjelovali na Svjetskom kongresu farmaceutske industrije CPhI Frankfurt 2011

Posljednjih dana listopada u njemačkom je gradu Frankfurtu održano još jedno izdanje CPhIja (Congress of Pharmaceutical Industry), godišnjega svjetskog kongresa farmaceutske industrije, već 20 godina najvećeg takve vrste u svijetu. Važnost ovog događaja potkrepljuje činjenica da je ove godine sudjelovalo više od 1 900 izlagača iz 140 zemalja svijeta, a sajam je tijekom tri dana obišlo više od  100 000 posjetitelja.

Osim održavanja postojećih i zasnivanja novih poslovnih kontakata, tijekom kongresa održana su brojna stručna predavanja, prezentacije, izložbe strojeva i opreme.

Kao i prethodnih godina, i ovoga su puta događaj pohodile jake snage JGL-a, a u naglasak je stavljen na aktivnosti promocije portfelja tvrtke, kao i projekte licenciranja, suradničkog razvoja (co-development) i insourcinga/outsourcinga.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.