JGL-ovi proizvodi na rumunjskom tržištu

Tvrtka JGL potpisala je dva petogodišnja ugovora o licencnoj suradnji s indijskom farmaceutskom kompanijom Dr. Reddy's, koja posluje na 25 svjetskih tržišta.

Ugovori se odnose na licenciranje proizvoda iz linija Aqua Maris i Meralys pod partnerovim brendom u oblicima sprejeva i kapi za nos.

"Ponosni smo što je Dr. Reddy's prepoznao kvalitetu i potencijal naših proizvoda iz linija Meralys i Aqua Maris za rumunjsko tržište. Vjerujemo da je ovo prvi korak u suradnji s novim partnerom koji u Rumunjskoj posluje od 1995. godine i na tom tržištu ostvaruje godišnji prihod od oko 19 milijuna eura. Ova se suradnja u potpunosti uklapa u JGL-ovu strategiju širenja respiratornog portfelja na nova tržišta", izjavila je Dunja Siuc Valković, dr. med., direktorica globalnog razvoja poslovanja u JGL-u.

Naime, budući razvoj JGL-a temelji se na razvoju i proizvodnji proizvoda s dodanom vrijednošću unutar terapeutskih područja ORL-a i oftalmologije, kao i preparata na bazi morske vode, uz daljnju internacionalizaciju poslovanja. U planu je lansiranje licencne linije JGL-ovih proizvoda na tržište Rumunjske krajem ove godine.

Inače, indijski Dr. Reddy's s komercijalnim je operacijama prisutan na 25 tržišta te na ukupno 25 svjetskih proizvodnih lokacija ima deset centara za istraživanje i razvoj, a zapošljava preko dvadeset tisuća ljudi.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.