JGL-ovu timu treće mjesto na Leadership Talent Tournamentu

JGL-ov tim u sastavu Tonka Tkalčić Šušnjara, Marin Mijolović, Filip Petrović, Iva Lovrinov Bernobić i Vilim Strejček osvojio je treće mjesto na Algebrinoj MBA studiji slučaja Leadership Talent Tournament.

Radi se o natjecanju temeljenom na poslovnoj simulaciji stvarnog događaja, ovoga puta  na temu aktualnog trgovinskog rata između SAD-a i Kine. Izazovi na koje su natjecatelji morali odgovoriti bili su brojni, odnosno uključivali su izmjene načina na koji poslujemo, živimo i trgovinski ratujemo te utjecaje svih tih promjena na ponašanje krajnjih korisnika. Našli su se u ulogama donositelja odluka koji moraju u najkraćem roku prikupiti relevantne informacije, kritički ih analizirati, procijeniti rizike i odlučiti se na sljedeće korake. 

"Izazov je bio jako zanimljiv. Dobili smo različite uloge, od predsjednika SAD-a, Kine i Hrvatske, do predstavnika EU-a. Svaki tim imao je dvije minute za prezentaciju, nakon čega je slijedio najzanimljiviji dio – debata. Koncept i organizacija natjecanja zaista su bili na zavidnom nivou.", kazala je Iva Lovrinov Bernobić dodajući kako je JGL-ov tim radio timski i vrlo aktivno u svakom dijelu natjecanja te što je najvažnije – imao dobre odgovore na sve svoje argumentacije. 

"Bogatiji smo za još jedno dinamično i edukativno iskustvo. Ono što nas je posebno obradovalo je ova vrsta team buildinga i prilika za timsku suradnju izvan radnih mjesta", zaključila je Lovrinov Bernobić.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.