JGL ponovo među 500 najuspješnijih

Poslovni.hr, ugledni hrvatski poslovni portal koji već četvrtu godinu za redom, za postignute poslovne rezultate i doprinos hrvatskoj ekonoiji tvrtkama dodjeljuje medalje, i ove je godine JGL-u dodijelio zlatnu medalju. JGL se četiri godine za redom nalazi među 500 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, što dokazuju i četiri zlatne medalje.

Za 2009. godinu medalja je osvojena za 105. mjesto prema novostvorenoj vrijednosti, što u odnosu na prethodnu godinu znači da se JGL "popeo" za devet mjesta unaprijed. I izvozni rezultati su visoko rangirani, JGL je čak na  44. mjestu prema izvozu.

Nagrade, pogotovo one zlatnog sjaja, su poticaj i izazov svima u JGL-u da ustraju u naporima koji će zasigurno i u budućnosti rezultirati novim poslovnim uspjesima!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.