JGL postao član Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera

JGL je postao član Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, koji okuplja članstvo iz redova medicinskog, turističkog i sveučilišnog sektora te pratećih usluga s ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Klaster sustavno i aktivno radi na poticanju sinergijskih procesa, usmjerenih na unapređenje asortimana i kvalitete zdravstveno-turističke ponude Kvarnera kao destinacije zdravlja, i to kroz zajednički plasman usluga na tržište zdravstvenog turizma, a radi podizanja stupnja korištenja kapaciteta i ukupnog blagostanja turističke destinacije Kvarner kao cjeline.

JGL, kao etablirani proizvođač farmaceutskih proizvoda, s posebnim naglaskom na Aqua Maris liniju, koja spaja jadransku baštinu i podržava prirodan i zdrav životni stil, nastojat će aktivno participirati u Klasteru te se povezati s drugim članovima na različitim projektima od interesa.

Uz ostale članove Klastera koji djeluju sa sličnom misijom ideja je multiplicirati snagu i know-how u segmentu zdravstvene industrije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.