JGL predstavio novitete na sajmu CPhI Worldwide

Tvrtka JGL ove se godine predstavila na svjetskom farmaceutskom sajmu CPhI Worldwide, najvećem specijaliziranom sajmu za farmaceutsku industriju koji se od 4. do 6. listopada održao u Barceloni.

CPhI Worldwide okuplja više od 36.000 posjetitelja iz 140 zemalja svijeta. Na sajmu se predstavljaju novi proizvodi, tehnologije i trendovi, kao i nova dostignuća iz područja razvoja API-ja, gotovih formulacija i ambalaže.

Kao tvrtka fokusirana na razvoj i proizvodnju sterilnih farmaceutskih oblika u indikacijskim područjima ORL-a i oftalmika, predstavnici JGL-a na sajmu u Barceloni, uz veliku paletu vlastitih proizvoda već prisutnih na brojnim tržištima i onih razvijenih u proteklih godinu dana, predstavili su novu tehnologiju "Bag-on-Valve" koja je sve prisutnija u sustavima medicinskih proizvoda koji se nanose kao sprejevi.

Naime, novi JGL-ovi proizvodni pogoni, izgrađeni u sklopu projekta Pharma Valley na lokaciji Svilno u Rijeci, nakon malo više od godinu dana od puštanja u pogon u punoj su radnoj funkciji. Time je tvrtka značajno povećala postojeće proizvodne kapacitete, ali i uvela nove tehnologije te se pozicionirala u društvo malobrojnih farmaceutskih tvrtki koje su razvile tehnologiju "Bag-on-Valve".

Izlaganje na CPhI-ju jedinstvena je prilika za predstavljanje noviteta širokoj javnosti, jačanje kontakata, upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, kako dobavljačima tako i kupcima, te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.