JGL proglašen najboljim poduzetnikom Grada Rijeke

U organizaciji TV emisije Kanala Ri „Bilanca uspjeha“ 1. rujna 2023. godine u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner u Opatiji održana je prva svečanost dodjele nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije. Priznanje je dobio i JGL koji je proglašen pobjednikom u kategoriji najboljeg poduzetnika Grada Rijeke, a nagradu izvršnom direktoru Mislavu Vučiću uručio je gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Na temelju godišnjih financijskih izvještaja, koje su poduzetnici dužni dostaviti FINA-zbog javne objave, prikupljeni su podaci o deset najuspješnijih poduzetnika svake jedinice lokalne samouprave Primorsko-goranske županije prema prihodu. Osim prihoda, u obzir su se uzeli i EBITDA marža, prihodi od prodaje u inozemstvu i bruto investicije u novu dugotrajnu imovinu.

Metodologija za odabir pobjednika, koju je odredilo stručno povjerenstvo na čelu s dekanom Ekonomskog fakulteta u Rijeci prof. dr. sc. Sašom Drezgićem, zasnivala se na ponderiranju navedenih pokazatelja, pri čemu su se najviše vrednovali prihodi i EBITDA marža. Ukupnim zbrojem ponderiranih vrijednosti utvrđeni su pobjednici za svaki grad i općinu Primorsko-goranske županije, a isti kriteriji koristili su se i pri utvrđivanju ukupno pobjednika u županiji.

Nagrade su dodijeljene u 15 kategorija, dok je 36 nagrada uručeno poduzetnicima u svakoj od jedinica lokalne samouprave.

Svečanost je okupila više od 200 najznačajnijih poduzetnika PGŽ-a, a večer je imala i humanitarnu notu. Naime, tijekom večeri održana je aukcija sportskih predmeta najpoznatijih hrvatskih sportaša uz podršku ACI-a, a sva prikupljena sredstva kao i dio prihoda od prodanih ulaznica, u partnerstvu sa ‘Zakladom hrvatske pošte’ bit će izravno uplaćeni Centru za pružanje socijalnih usluga djeci bez roditelja i bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.