JGL prva kompanija koja je okupila specijaliste audiologije i neurologije na Simpoziju "Vrtoglavice 360"

Vertigo illusion

Za liječnike specijaliste audiologe i neurologe iz cijele Hrvatske JGL je organizirao stručno-edukativan simpozij "Vrtoglavice 360", čime je postao prva kompanija koja je ove dvije specijalnosti okupila na jednom mjestu. Cilj organizacije simpozija bio je poticanje rasprave kroz interdisciplinarni pristup te poticanje na unapređenje suradnje i razmjene znanja između struka.

Sudionici simpozija imali su priliku iz prve ruke steći uvide u najnovije informacije, istraživanja i prakse te sudjelovati u razmjeni znanja na visokoj profesionalnoj razini. Za ovaj stručni skup angažirano 11 vrhunskih predavača s područja audiologije i neurologije, od kojih osam predaje na medicinskim fakultetima, što je simpozij učinilo vrijednim iskustvom za sve sudionike.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.