JGL specijalist u oftalmologiji: The Quality You Can See

S više od 25 godina iskustva u razvoju i proizvodnji oftalmološkog portfelja JGL je prisutan na više od 50 tržišta globalno te je najveći proizvođač oftalmoloških preparata u regiji, koji pruža moderna rješenja za najčešće bolesti oka – od suhog oka koje prati aktivnog čovjeka, do glaukoma, tihog kradljivca vida povezanog sa starenjem.

Povodom obilježavanja 25 godina JGL oftalmologije, a s ciljem povezivanja receptnih i bezreceptnih oftalmoloških proizvoda u jedinstvenu cjelinu, pokrenuta je kampanja JGL specijalist u oftalmologiji. S obzirom na to da je vid osjetilo koje iznimno utječe na kvalitetu života, portfelj JGL-a proizveden je prema najvišim standardima kvalitete, što se prepoznaje i u sloganu kampanje The Quality You Can See.

Podsjetimo kako je prvi JGL lijek u ovoj terapijskoj skupini – Timalen – lansiran davne 1997. godine. Važna prekretnica u ovom dijelu JGL portfelja dogodila se 2010. godine, kada je proizvedena, registrirana i lansirana prva generička inačica latanoprosta u Europi – Latanox kapi za oči. Latanoprost je i danas jedna od najpropisivanijih antiglaukomskih molekula, „zlatni standard” u svojoj kategoriji, a o uspjehu Latanox kapi govori podatak o 30 milijuna proizvedenih bočica od lansiranja do danas.

S protekom vremena kompanija se specijalizirala za proizvodnju sterilnih kapi, lansiran je respektabilan portfelj oftalmoloških proizvoda, a danas ga predvodi Vizol S, jedan od ključnih brendova JGL-a.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.