JGL srebrni sponzor CESPT-a 2012

Tvrtka JGL bit će srebrni sponzor devetog izdanja prestižnog Srednjoeuropskog simpozija farmaceutske tehnologije (Central European Symposium on Pharmaceutical Technology) koji će se održati od 20. do 22. rujna 2012. godine u Dubrovniku, a obrađivat će temu "Nanofarmaceutika i Nanomedicina" (Nanopharmaceutics and Nanomedicine).

Organizator događaja koji će još jednom ponuditi niz predavanja, radionica i izlaganja te sudionike upoznati s najnovijim dostignućima u području farmaceutske tehnologije i biofarmacije je Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskim farmaceutskim društvom.

Simpoziju će prisustvovati mnogi farmaceuti iz europskih zemalja, kao i brojni predstavnici akademske zajednice, industrije, regulatornih tijela i agencija.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.