JGL TOP 5 Poslodavac Partner u 2020. godini

Kroz sveobuhvatnu analizu sustava upravljanja zaposlenicima u okviru projekta Certifikat Poslodavac Partner, nezavisni stručnjaci u upravljanju ljudskim potencijalima iz tvrtke Selectio ocijenili su JGL TOP 5 Poslodavcem Partnerom u 2020. godini. Lista od TOP 5 Poslodavaca Partnera sastoji se od organizacija koje su u protekloj godini od svih organizacija certificiranih u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner ostvarile najviše rezultate i tako pokazale iznimnu razvijenost svojih sustava upravljanja ljudskim potencijalima.

"Ponosim se što smo u samom vrhu poslodavaca u Hrvatskoj. Ovo priznanje potvrda je našim praksama i nastojanjima da se naši ljudi u organizaciji osjećaju dobro i sigurno, a da su pritom dio inspirativne, internacionalne priče koju pokreće znanstveno i tehnološki napredno okruženje s fokusom na sterilne farmaceutske oblike. JGL pruža priliku onima koji su strastveni, inovativni i stručni, a u isto vrijeme omogućujemo zdravu ravnotežu između privatnog i poslovnog života.", naglasio je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.

Kontinuirano ulaganje u razvijanje zaposlenika kroz sustave procjenjivanja radnog učinka i edukacije, uz posebnu pažnju koja se pridaje odnosu prema zaposlenicima te osiguravanju raznolikosti i uključivosti u organizaciji, razlozi su zbog kojih su prakse JGL-a ocijenjene kao najbolje. Ovakav uspjeh posebno je značajan u aktualnoj godini s neočekivanim izazovima prouzročenim pandemijom koronavirusa koja je mnoge kompanije nagnala na promjene, i u poslovanju i u radnim uvjetima za zaposlenike.  

"Unatoč volatilnim vremenima, nastavili smo sa zapošljavanjima i ulaganjima u zaposlenike. Intenzivno smo radili na razvojnim planovima i usavršavanju kompetencija postojećeg kadra, certificiranju prve generacije mentora koji dijele znanja s postojećim i novim zaposlenicima, a pokrenut je i niz inovativnih modela u dijelu digitalne komunikacije, sa željom da se svaki djelatnik osjeća informirano i može dati najbolje od sebe u datim okolnostima, a da pritom ostane zdrav i zaštićen. Tijekom 2020. godine unaprijedili smo rad na platformama za napredno upravljanje ljudskim resursima, kao i regrutacijama, s ciljem podržavanja vršnih strateških smjerova kompanije, kao i novih ulaganja u tehnološke, proizvodne i razvojne kapacitete u sklopu novog investicijskog projekta Integra 2020.", zaključio je Vučić. 

Na ovogodišnjoj listi TOP 5 Poslodavaca Partnera nalaze se i kompanije INA, Atlantic Grupa, Erste banka i Zagrebačka pivovara.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.