JGL-u nominacija za Zlatnu kunu u kategoriji najbolje velike tvrtke

Na 19. svečanosti dodjele Zlatnih kuna, koja je 28. veljače održana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, nominacijom među pet najboljih JGL je potvrdio uspješnost u poslovanju i doprinos cjelokupnom hrvatskom gospodarstvu tijekom 2011. godine.

Nagradu dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora prema izboru Skupštine HGK-a i na osnovi objektivnih kriterija uspješnosti poslovanja u tri različite kategorije: mala trgovačka društva, srednja trgovačka društva i velika trgovačka društva. Naša je tvrtka bila nominirana u kategoriji velikih trgovačkih društava, a nagrada je pripala tvrtki Omco Croatia iz Huma na Sutli. Za srednje veliku tvrtku najboljom je proglašena Vivera d.o.o. iz Gline, a nagradu za malo poduzeće do 50 djelatnika dobilo je poduzeće Šestan Busch d.o.o. iz Preloga. Nagradu za najbolje osiguravajuće društvo dobilo je Euroherc osiguranje, nagradu za najbolju banku Erste& Steiermärkische bank iz Rijeke, dok je za životno djelo nagrađen akademik Vladimir Ibler.

Time je Hrvatska gospodarska komora, kao predstavnica hrvatskoga gospodarstva sa 160 godina starom tradicijom, i ove godine s ponosom istaknula najbolje primjere, kandidate za vrijedno priznanje Zlatna kuna, u želji da ih nagradi, ali i potakne na održavanje kontinuiteta uspješnosti.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.