JGL u skupini najprestižnijih poslodavaca u Hrvatskoj

JGL-u je dodijeljen prestižan certifikat „Above and Beyond“ za područje inovacija u području upravljanja ljudskim resursima (eng. Human Resources, HR). Isti se dodjeljuje s ciljem isticanja HR praksi koje pokreću pozitivne promjene u organizacijama, a evaluaciju prolaze isključivo najuspješniji nositelji certifikata „Poslodavac Partner“.

„Nakon višegodišnjeg potvrđivanja kvalitete naših praksi kroz certifikat „Poslodavac Partner“, a kojeg smo i ove godine uspješno obnovili, ponosni smo što smo u dodatnoj i kompleksnoj procjeni za „Above and Beyond“ učvrstili svoje mjesto u najprestižnijoj skupini poslodavaca u Hrvatskoj. JGL se posebno istaknuo u područjima strategije regrutiranja i angažiranja znanja, angažiranosti zaposlenih, novih platformi za trenere i mentore te u području inovacija HR inicijativa. Zahvaljujem menadžmentu JGL-a i čestitam cijelom timu koji sustavno brine o razini zadovoljstva postojećih zaposlenika i novih talenata, što nam u konačnici omogućava konkurentnost na tržištu i spremnost na promjene“, izjavila je Lorena Dika, direktorica Upravljanja ljudskim resursima u JGL-u.

Certifikat je uručila Lara Šubić Šuša, voditeljica projekta „Poslodavac Partner“ iz grupacije Selectio, u sklopu HR Breakfast club eventa kojemu je prisustvovalo više od stotinu voditelja HR-a.

„Evaluacija za dobivanje certifikata „Poslodavac Partner“ usmjerena je na HR sustav i procese, dok nositelji „Above and Beyond“ certifikata naprednim pristupom HR-u istovremeno podržavaju rast organizacije i zadovoljstvo zaposlenika, a upravo je taj balans izrazito važan u doba nepredvidivih i čestih izazova”, naglasila je Šubić Šuša.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.