20. Fiumanka odjedrena uz manjak vjetra, ali dobru zabavu

Prošlo je dvadeset godina otkada je riječka Fiumanka prvi put razvila svoja jedra. Malo tko je tada vjerovao da će se gradu poput Rijeke dogoditi regata poput Fiumanke. A ne samo da se dogodila, nego i uspješno jedri već čitava dva desetljeća! 

Fiumanka je postala nezaobilazno mjesto susreta nautičara, medija i gospodarstvenika. Zahvaljujući svojim medijskim jedrima, otplovila je daleko izvan nacionalnih granica Hrvatske i prometnula se među vodeće nautičke događaje.

U istoj 20. obljetnici kao naš Aqua Maris, riječka je regata od 6. do 9. lipnja 2019. iznova pokazala svu ljepotu riječkog zaljeva, otvorene luke i srca, ali iznad svega zajedništva i dobre zabave! 

Unatoč manjku vjetra, ponovno je ispunila očekivanja brojnih sudionika među kojima je bio i JGL-ov tim u sastavu Mate Poropat, Marko Sinčić, Kristina Nežić, Martina Rahelić, Renata Miculinić, Ana Đorđević, Tea Jelača i Vladimir Maleš. 

Foto: Miro Dežulović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.