Akcija za pet, Zdrav za 5!

Sudjelovali smo u akciji "Zdrav za 5!", drugoj komponenti preventivnog programa koja se odnosi na zaštitu i uređenje okoliša u organizaciji Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske s ciljem podizanja razine svijesti o važnosti zaštite i očuvanja okoliša i prirode te poticanja zdravog stila života. U akciji je sudjelovalo preko 200 učenika osmih razreda riječkih osnovnih škola Zamet, Kantrida i San Nicolo.

Umjesto u školskim klupama, djeca su s predstavnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ-a i ronilačkog kluba "Marco Polo" provela prijepodne u ekološkoj akciji čišćenja plaže te su se upoznala sa službenim terenskim vozilom i pripadajućom opremom za mjerenje kvalitete mora.

JGL se u ovu vrijednu edukativnu akciju uključio u sklopu svoga dugogodišnjeg društveno odgovornog projekta "More je živo" u kojem su učenici mogli naučiti sve o bogatstvu našeg podmorja u zanimljivom predavanju dr. sc. Maje Novosel s Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Najaktivniji učenici koji su znali odgovore na brojna morska pitanja osvojili su i male nagrade od JGL-a.

Odgajajući djecu u pozitivnom i poticajnom okruženju koje skrbi o danim nam resursima uspješno zaključujemo još jednu akciju te se radujemo budućim akcijama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.