Aqua Maris tim na Ljubljanskom maratonu

Jedan od regionalno najpopularnijih maratona, onaj u centru slovenskog glavnog grada, i ove je godine pripremio zanimljivo trkačko iskustvo i izazov mnogobrojnim entuzijastima iz Slovenije, regije i svijeta.

Gotovo 20.000 trkača iz 47 zemalja svijeta okupilo se na jubilarnom 20. izdanju Ljubljanskog maratona ne bi li testirali svoje granice na ovom trkačkom prazniku, a među njima i ovoga je puta bio jaki Aqua Maris tim. Sastavljen od zaposlenika i partnera JGL-a, Aqua Maris tim odmjerio je snage u tri kategorije: maraton (42 km), polumaraton (21 km) i utrka od 10 km te još jednom dokazao kako je prelazak preko ciljne linije atletski uspjeh, ali i pobjeda uma!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.