Aqua Maris zavijorio Zagrebom

Velike i male zastave Aqua Maris preplavile su centar Zagreba kako bi mnogobrojnim šetačima prenijele dobre vijesti s predznakom Aqua Maris: promjenu imena i vizualnog identiteta proizvoda iz čitave linije te novo ime starog proizvoda - AQM 4allergy s ektoinom. Također su podsjetile na proizvode namijenjene svakodnevnoj higijeni i ovlaživanju nosa te zdravom disanju svakoga dana i noći.

Aqua Maris promotorice i stjegonoše predvodili su tim za ulične aktivnosti u najposjećenijoj pješačkoj zoni grada uz zanimljiv koncept natjecanja i nagradne igre. Brendiranim zastavama, svojevrsnim simbolom za kvalitetu proizvoda Aqua Maris, povećana je vidljivost promocije, kao i zanimanje šetača.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.