Crveni Nosovi poručuju – doktoriraj humor!

U sklopu tematskog stručnog skupa u organizaciji JGL-a sredinom travnja održan je zanimljiv, novi program klaunovadoktora iz Udruge Crveni Nosovi pod nazivom "Doktoriraj humor".

Aktivnost je namijenjena prvenstveno medicinskom osoblju koje radi s bolesnom djecom te daje vrijedan komunikacijski alat kako bi se stvorio topliji i humaniji odnos između medicinskog osoblja i pacijenta temeljen na povjerenju.

Program se sastoji od dvaju dijelova – teorijske osnove potkrijepljene mnoštvom primjera iz bogate prakse klaunovadoktora te interaktivne radionice u čijem sklopu sudionici s klaunovima kroz igru uče konkretne alate koji im mogu poslužiti u svakodnevnome radu s bolesnima i nemoćnima.

"Humor i smijeh ne mogu promijeniti stvarnost teške bolesti, ali mogu olakšati iskustvo i obogatiti odnose pacijenta i njegovatelja, kao i svih osoba uključenih u skrbi za pacijente." – poruka je klaunovadoktora iz Crvenih Nosova, udruge čiji rad tvrtka JGL podržava drugu godinu zaredom, a koji igru i radost donose u bolničke sobe djece širom Hrvatske već osam godina.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.