Darovi za štićenike doma „Ivana Brlić Mažuranić“ povodom Dana obitelji

Povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. Svibnja, ove je godine JGL majicama i proizvodima darivao mališane Doma za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić", podružnica Rijeka. Djeci štićenicima Doma, onima koji nemaju obitelji, darove smo uručili uz predstavnike Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ-a te proveli vrijeme u ugodnom druženju i igri s mališanima.

Svjesni činjenice da je obitelj institucija koja njeguje i čuva opće ljudske vrijednosti, kulturni i povijesni kontinuitet generacija, ali i čimbenik stabilnosti i razvoja, nastojali smo zagrliti one koji odrastaju bez nje te podijeliti zajedništvo!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.