Darujemo u prosincu za djetinjstva jednakih mogućnosti

S ciljem osvještavanja problema siromaštva djece u Hrvatskoj, kao i približavanja društveno odgovornog djelovanja naše grupacije, u suradnji s udrugom CeKaDe iz Rijeke pokrenuli smo humanitarni projekt unutar ljekarni Pablo.

Naime, JGL drugu godinu zaredom financijski potpomaže program socijalnog uključivanja djece "Moje mjesto pod suncem” spomenute Udruge. Program je osmišljen kako bi djeci lošeg socioekonomskog položaja koja žive u nepovoljnijim financijskim, odnosno životnim prilikama osigurao poticajno okruženje u kojem bi imala priliku sudjelovati u aktivnostima koje im njihovi roditelji nisu u mogućnosti pružiti. To čine tako što im pomažu u stjecanju znanja i razvoju vještina iz područja od njihovog posebnog interesa/sklonosti te organizacijom svakodnevnih aktivnosti.

Kako bismo i našim kupcima omogućili da sudjeluju u pomoći programu, svatko tko u prosincu u Pablu kupi dva JGL-ova proizvoda iz linije Aqua Maris i Reflustat dobiva gratis torbu na poklon! Dio sredstava od prodaje proizvoda izdvaja se za program "Moje mjesto pod suncem". Na taj način zajedno pokazujemo da nismo imuni na društvene nepravde, ali i da se zalažemo za djetinjstva jednakih mogućnosti, sve s ciljem da što više djece dobije svoje mjesto pod suncem!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.