Dišemo lakše uz biljke i Aqua Maris!

Početkom travnja održan je Proljetni festival Kids Fashion Weekend u zagrebačkom Zoološkom vrtu, na kojemu je održan niz zanimljivih radionica i animacija za djecu. Događaj je podržao i JGL, organiziravši Aqua Maris kutak u kojemu su djeca imala priliku sudjelovati u edukativnoj radionici „Zasadi za čišći zrak, jer disanje znači život!”.

Uz sadnju i sijanje sjemena biljaka koje su poznati čistači zraka brojni mališani i njihovi roditelji mogli su steći nova saznanja o važnosti biljaka za naše zdravlje, a svoje su teglice na licu mjesta dodatno ukrašavali i ponijeli kući kao uspomenu, ali i za poticaj da se o njima nastave brinuti.

Također, mali kreativci pridružili su se i radionici izrade leptira, okvira za slike, nakita – i to sve od repromaterijala, čime je iznova potvrđeno da svaki otpad nije otpad te se može kreativno iskoristiti s krajnjim ciljem čuvanja prirode i okoliša u kojemu živim

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.