Donacija za male pacijente u Klaićevoj

Socijalna osjetljivost, odgovornost prema okolini i prepoznavanje važnosti ulaganja u društvenu zajednicu kao osnovnih sastavnica izvrsnosti, nesebično su 26. rujna 2013. iskazane donacijom Hrvatske udruge poslodavaca i članova HUP Udruge proizvođača lijekova prema Onkološkom odjelu Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj.

Svečano uručenje novčanog iznosa od 237.500 kuna namijenjenih pomoći pri kupnji hematološkog brojača upriličeno je u Ravnateljstvu Klinike, a uz glavnog direktora HUP-a Davora Majetića, događaj su uveličali i predstavnici UPL-a među kojima i Larisa Živković, direktorica Regije JIE, u ime JGL-a. Riječ je, naime, o vrijednom uređaju kojim se pomiču granice hematoloških analiza malih pacijenata, ubrzava dijagnostika, smanjuje trošak analize, kao i broj servisnih intervala.

"Zadaća svakoga od nas, a ujedno i odgovornost je pomoći onima kojima je to nužno. Hrvatska udruga poslodavaca u godini u kojoj slavi 20 godina rada i na ovaj je način pokazala kako prepoznaje stvarne potrebe te je spremna vlastitim angažmanom doprinijeti da se malim pacijentima brže i lakše ubrza dijagnostika. Društvena odgovornost temelj je rada poslodavaca, stup kojega svakog dana grade i koji jasno pokazuje svijest našega djelovanja", napomenuo je prilikom predaje donacije glavni direktor HUP-a Davor Majetić.

U ime Udruge proizvođača lijekova ravnatelju Klinike Osmanu Kadiću, donaciju su, uz JGL, uručili i predstavnici Belupa, Plive te Pharmasa.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.