Ekoradionice JGL-a hit KaKaO programa

U pretposljednjem vikendu svibnja održan je prvi i vrlo uspješan Kostrena Kids' Outdoor – KaKaO program za djecu. Turistička zajednica općine Kostrena u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarnera i JGL-om kao glavnim sponzorom pripremila je atraktivne, raznovrsne i besplatne aktivnosti za brojne sudionike različitih preferencija i dobi.

U JGL kutku promocija je bila edukativno-kreativno-zabavnog karaktera i imala je eko predznak. Roditelji i njihovi mališani mogli su sudjelovati u radionicama „Zasadi za čišći zrak” i „Otpad nije uvijek otpad”, u sklopu kojih su sadili biljke koje pročišćavaju zrak, učili kako zasaditi sjeme i uspješno presaditi sobnu biljku te izrađivali nakit i okvire za slike od repromaterijala. Svi sudionici iznova su se uvjerili kako svaka promjena k ljepšem i čišćem okolišu kreće od nas samih.

Kao uspomenu na druženje i vrijeme provedeno s JGL-ovim timom na poklon su dobili biljke pročišćivače u teglici, poput aloe vere, zlatnog puzavca, fikusa, ljiljana ili krizanteme.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.