Inspirativan JGL Pharma Valley za 130 mladih ljudi

Četiri posjete u četiri dana za ukupno 130 posjetitelja! Prosjek godina u našem JGL Pharma Valleyju prošlog je tjedna "spušten" za dvadesetak godina, a gotovo proporcionalno tome podignuta je razina dobre energije koju su sa sobom donijeli gimnazijalci, brucoši i farmaceutski tehničari koji su se s tehnologijama i proizvodnjom u farmaceutskoj industriji došli upoznati upravo u JGL.

Polaznike diplomskog studija Sigurnosti na radu riječkog Veleučilišta, karlovačke gimnazije, srednje škole Pregrada i Medicinske škole Šibenik, kao i uvijek do sada, posvećeno i vrlo profesionalno kroz nadahnjujući interijer lokacije Svilno 2 proveo je naš Vladimir Maleš, specijalist operativnih poslova u Proizvodnji. Spremno i sveobuhvatno naš je Vlado odgovarao na brojna i vrlo konkretna pitanja koja su stizala od mladih posjetitelja i njihovih pratnji, dok je sve o primjeni struke u praksi riječkim gostima dodatno pojasnio i naš Milan Pavlović, specijalist zaštite na radu i zaštite okoliša.  

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.