JGL case study competition

JGL je pokrenuo prvi "JGL case study competition" na inicijativu "Udruge studenata biotehnologije" Odjela za biotehnologiju i istraživanje lijekova Sveučilišta u Rijeci.

Cilj natjecanja jest kroz multidisciplinarni stručni case study studente pobliže približiti praksi s kojom se mogu susresti u farmaceutskoj industriji. Tijekom rješavanja postavljenih zadataka, zbog njihove raznolikosti i širine, studenti su imali priliku pokazati znanje, kreativnost, snalažljivost, ali i otvoreni pristup.

Na natječaj se prijavilo rekordnih 57 studenata, oformljenih u 19 tročlanih timova od kojih je njih 16 i dostavilo rješenje u zadanom roku. Radovi studenata svih godina preddiplomskog i diplomskog studija pokazali su veliko znanje i predanost, a ukupna ocjena JGL-ovog stručnog tima jest da su svi sudionici izuzetno kvalitetni, inventivni i proaktivni mladi ljudi.

U vrlo jakoj konkurenciji najboljim radom proglašen je rad tima BioBuds koji čini troje studenata druge godine diplomskog studija: Ante Markovina, Daria Tadić i Teo Kolonić. Nakon proglašenja i dodjele zahvalnica svim sudionicima, pobjednički se tim raduje glavnoj nagradi - dvotjednoj praksi u JGL-ovom odjelu Istraživanja i razvoja, što će biti svojevrsna "točka na i"  njihovom trudu.

JGL tako nastavlja jačati partnersku suradnju sa sveučilišnom zajednicom prepoznajući ogroman potencijal za umrežavanje.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.