JGL i Ljekarna Muvrin dio natjecanja studenata farmacije iz Rijeke, Zagreba i Splita

Studenti 2. i 3. godine studija farmacije s fakulteta u Zagrebu, Rijeci i Splitu u ožujku su razgledali proizvodnju JGL-a. Posjet je bio održan u sklopu prvog dana Natjecanja u konzultacijskim vještinama u organizaciji studentske udruge CPSA, uz sponzorsku podršku JGL-a, Ljekarni Pablo te Adrialaba.  

Nakon dvosatnog obilaska proizvodnje studenti su imali samo pozitivne povratne informacije te su istaknuli da je sve što su vidjeli i čuli bilo izrazito interesantno, korisno i jedinstveno iskustvo za koje im je iznimno drago da su ga imali priliku doživjeti tijekom studija. Obilazak im se svidio do te mjere da su sutradan zajedno posjetili i Muzej farmacije u slobodno vrijeme, iako to nije bilo u planu i programu natjecanja.

Cilj natjecanja je studentima dočarati kako uistinu rad u ljekarni izgleda, a trodnevno nadmetanje najboljih studenata sastoji se od predavanja, pismenog ispita, radionice i finala koje je simulacija rada u ljekarni. Zbog toga je finale natjecanja održano u ljekarni Muvrin, gdje su studenti morali konzultirati pacijenta-glumca pred stručnom komisijom.

Ovo nije jedina realizirana suradnja naše kompanije i obrazovnih ustanova tijekom ožujka. Naime, Pharma Valley ponovno je bilo mjesto razmjene znanja i stjecanja novih iskustava za brojne učenike i studente. Tako su proizvodnju JGL-a proteklih tjedana razgledali maturanti farmaceutski tehničari Srednje škole Viktorovac iz Siska, polaznici Studija sestrinstva Fakulteta zdravstvenih studija iz Rijeke te studenti druge godine Studija Farmacije Medicinskog fakulteta iz Rijeke.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.