JGL – mjesto prikupljanja novih znanja za brojne učenike

U skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja JGL je u proteklom razdoblju nastavio dobru suradnju s akademskom i stručnom zajednicom.

U skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja JGL je u proteklom razdoblju nastavio dobru suradnju s akademskom i stručnom zajednicom, pa je tako proizvodni pogon kompanije bio mjesto prikupljanja novih znanja za brojne učenike.

Krajem siječnja proizvodnju su uz stručno vodstvo razgledali učenici trećeg razreda Prirodoslovne i grafičke škole. Ubrzo nakon posjeta javili su sa željom da ponovno organiziraju posjet JGL-u. Ovaj put škola je bila u funkciji domaćina „Zimske škole kemije” u organizaciji dr. sci. Tomislava Portade s Instituta Ruđera Boškovića, a posjet proizvodnji i laboratorijima JGL-a bio je organiziran za najbolje učenike iz cijele Hrvatske koji su se plasirali na državno natjecanje iz kemije.

U veljači realiziran je i posjet učenika srednjih škola koje su dio Zajednice tehničke kulture Rijeka, a oni su se s proizvodnjom i procesima u JGL-u upoznali u sklopu projekta „Mreža klubova mladih inovatora poduzetnika”.

Cilj dugogodišnje suradnje s obrazovnim i znanstvenim ustanovama jest želja JGL-a da mladima koji će tek ući u svijet rada proširi znanja i vještine vezane uz zanimanje koje su odabrali, pokaže iz prve ruke kako izgleda visokotehnološka proizvodnja te poslovna svakodnevica u realnom sektoru, ali i uspostavi dvosmjerni kontakt i komunikaciju sa školama iz kojih potječu budući zaposlenici kompanije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.