JGL Muzej farmacije stručna baza Sveučilišta u Rijeci

S ciljem uspostave suradnje koja omogućuje povezivanje rada u praksi sa znanošću, Senat Sveučilišta u Rijeci (UniRi) imenovao je JGL Muzej farmacije stručnom bazom riječkog Filozofskog fakulteta, a voditelja Muzeja Marina Pintura mentorom u stručnoj bazi.

Time se nastavlja kvalitetna suradnja UniRi-ja i JGL-a koji je od 2020. godine nastavna baza riječkog sveučilišta, a od lani i nastavna baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, odnosno studija farmacije.

Nastavno na stjecanje novog statusa stručne baze, studenti povijesti s Filozofskog fakulteta u JGL Muzeju farmacije moći će stjecati praktična i teorijska znanja na područjima povijesti farmacije, muzeologije te ostalih muzejskih poslova.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.