JGL na četvrtom izdanju Mama i beba Učka maratonu

I ove je godine, već tradicionalno, JGL podržao Mama i beba Učka maraton, što se u organizaciji Udruge za promicanje zdravog života Spiritus movens iz Opatije te u suradnji s Centrom za estetiku Opatija, a pod pokroviteljstvom Grada Opatije, održava četvrtu godinu za redom.

Riječ je o iznimno popularnoj manifestaciji u kojoj je ove godine, baš kao i prijašnjih, sudjelovalo stotinjak obitelji s djecom.

Sudionici maratona bile su bebe koje roditelji guraju u kolicima ili nose u nosiljkama 7 kilometara uzbrdo, od restorana "Dopolavoro" do vrha Učke i natrag. Sudjelovanje nije ograničeno samo na bebe, nego su dobrodošle bile sve obitelji s djecom željne boravka u prirodi i druženja s istomišljenicima koji propagiraju zdrav način života. Najmlađa ovogodišnja sudionica Dorotea Konjevoda bila je stara samo tri tjedna!

-Akcijom se želi prenijeti poruka svim obiteljima o važnosti boravka u prirodi i rekreacije, i to već od najranije dobi. U tom smislu, veliko i posebno hvala JGL-u koji nas prati od samog početka i uvijek nam spremi odlične poklone koje naši natjecatelji posebno vole a budući da ih i inače koriste  - kazala je po završetku Milena Obradović Konjevoda u ime organizatora.

Ovogodišnja atrakcija hvalevrijedne manifestacije bila je Zubić vila, u koju je bila zamaskirana apsolventica stomatologije iz udruge Zubić vila pri Medicinskom fakultetu. U suradnji s doktorom stomatologije među malim okupljenim maratoncima provodila je edukaciju o važnosti higijene zuba i usne šupljine, te djeci dijelila četlkice i paste za zube te pohvalnice.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.