JGL na Danima karijera

Na zagrebačkom Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu polovicom ožujka održani su Dani karijera, projekt u sklopu kojega je 19 tvrtki, komora i društava kroz dva dana bilo na raspolaganju studentima za sva njihova pitanja.

Među njima bili su i predstavnici JGL-a, koji su studente i diplomante upoznali s mogućnostima zapošljavanja u kompaniji, različitim poslovnim područjima u kojima mogu započeti svoju karijeru i graditi je, s praksama, kao i radom preko student-servisa.

Studenti farmacije, medicinske biokemije i medicine tako su na jednom mjestu mogli saznati mnoge zanimljivosti o tvrtkama, njihovim djelatnostima i ciljevima te na taj način bolje upoznati mjesto koje će možda u budućnosti postati njihovo radno okruženje.

"Mnogim studentima nije poznato čime se sve mogu baviti nakon završetka studija, odnosno koja im sve poslovna područja nudi rad u jednoj internacionalnoj farmaceutskoj kompaniji poput JGL-a. Dani karijera bili su prava prilika za istraživanje i dobivanje odgovora na mnoga pitanja, a posebno nas veseli veliki interes budućih stručnjaka upravo za rad u našoj kompaniji", istaknula je Ivana Krbavčić, specijalistica za procjenu i razvoj zaposlenika u JGL-u.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.