JGL obitelj dio trkačkog spektakla Wings for Life

JGL-ov tim treću godinu zaredom bio je dio globalne utrke Wings for Life World Run, velikog sportskog projekta kojim se želi skrenuti pozornost na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za znanstvena istraživanja koja se provode s ciljem pronalaženja rješenja i podizanja kvalitete života ozlijeđenih.

Trčalo se u Zadru, 7. svibnja 2017. s početkom u 13 sati, a među trkačima na 24 lokacije diljem svijeta našla se i dvadeseteročlana ekipa JGL obitelji pod vodstvom kapetanice Nives Šimac, voditeljice globalnog upravljanja proizvodima u JGL-u. Svake godine utrka u Zadru sve više raste, sve je više uključenih, a priča o zajedništvu ostaje zauvijek. Ovoga je puta tako sa zadarskog Foruma potrčalo čak osam tisuća prijavljenih.

"Radi se doista o pravom sportskom osvježenju i jedinstvenom spektaklu koji iz godine u godinu pokazuje da utrkivanje može biti iznimno zabavno i potpuno drukčije od onih na koje smo navikli. Osim humanog cilja i vrhunske organizacije, fascinantno je na jednom mjestu osjetiti takvu količinu pozitivne energije ljudi plemenitog srca koji ujedinjeni trče s istim ciljem", riječi su Nives Šimac.

Članovi JGL obitelji ukupno su pretrčali sjajnih 250 kilometara i na taj način pokazali timski entuzijazam za stvaranje boljeg i ljepšeg svijeta!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.